Line Maria Kristoffersen, konceptudvikler om uddannelsen

Jesper Isholm, Kreativ direktør hos Norlid om uddannelsen

Sebastian Jensen, Chief Creative hos Saatchi & Saatchi om uddannelsen

Emilie Prajakta Kamradt, Senior Brand Strategist hos Manyone om uddannelsen

 

“Jeg har fået et udvidet mindset i forhold til den måde, som jeg går til de kreative opgaver på, men også en række helt konkrete værktøjer – og ikke mindst en grundforståelse for andre aspekter af kommunikation, som jeg ellers ikke kommer i direkte kontakt med. Jeg føler, at jeg er blevet langt bedre til at forstå mine kunders udfordringer og at den strategiske viden, som kurset har givet mig, sætter mig i stand til at bygge bedre broer mellem dem og konceptarbejdet.”

– Ulf Westmark-Højelsen, Kreativ direktør hos  TBWA og deltager på hold 1

“Uddannelsen har givet mig værktøjer til, hvordan man arbejder med indsigter, og hvordan de kan bruges i den kreative proces. Derudover en meget bedre forståelse for, hvad det vil sige at arbejde med et brand og brandaktiveringer.”

– Alexandra Brink-Jensen, Senior Brand Manager hos Saxo og deltager på hold 1

“Et netværk af fantastisk dygtige og inspirerede mennesker. Og derudover alt det, I selv skriver, at man får ud af uddannelsen: Større forretningsforståelse. Metoder til at udvikle skarpe briefs og stærke brandstrategier. Kompetencer til kritisk vurdering af eksisterende løsninger på mit arbejde. Et nyt sprog og ordforråd inden for strategisk planning, som gør mig langt stærkere i strategiske dialoger med det kreative team og mine kunder.” 

– Katrine Kaare Jakobsen, Senior Project Manager hos Revolt og deltager på hold 1

 

“Uddannelsen har givet mig en bedre forståelse for planner processen – fra analyse til brief – samt flere værktøjer og metoder, som jeg kan bruge i min hverdag. Derudover har uddannelsen givet mig et skønt netværk af ligesindende folk i branchen, og ikke mindst har jeg fået mere selvtillid og troen på min værdi som planner, og at jeg er på rette vej i min dagligdag på Marvelous.”

– Gunilla Guldborg, Strategisk Planner hos Marvelous og deltager på hold 1

“Et klarsyn omkring den proces, som ligger forud for det kreative arbejde.
En større forståelse for og indflydelse på det fundament, en kreativ platform hviler på.
En langt højere grad af sikkerhed i mit eget arbejde.
Idéer til, hvor mange forskellige måder man kan arbejde strategisk på.
En øget opmærksomhed på indsigtsarbejdet.
En større respekt for briefen og det store arbejde der ligger bag en god og skarp brief.”

– Kristina Rosengren, tekstforfatter og deltager på hold 1

“Uddannelsen har først og fremmest levet helt op til mine forventninger – og mere til – ifht. at få værktøjer til arbejdet med indsigt og strategi. Jeg har fået en værktøjskasse med videre, som allerede nu indgår i mit daglige arbejde med kunder bl.a. til workshops, positioneringsarbejde, brand/image arbejde og kommunikationsstrategisk udvikling.
Det er forfriskende, at det gamle branding-mindset omkring storytelling, det menneskelige og universelle i dén grad stadig er relevant – måske mere end nogensinde før. Sidst men ikke mindst, har det været en kæmpe gave, at indgå i et hold hvor faglighed, passion og engagement har været i centrum for alle. Onsdag aften, 4 timer efter en lang arbejdsdag, er ikke just det der står øverst på listen. Men det er har været en stor glæde både fagligt og personligt, for mig. Jeg har fået et strategi-netværk – og det sætter jeg meget, meget stor pris på.”

– Emilie Prajakta Kamradt, Senior Brand Strategist hos Manyone og deltager på hold 1

“Først og fremmest masser af inspiration og ny viden. 

Mødet med interessante gæsteforelæsere og deltagere.
Brugbare metoder, modeller og tankegange jeg kan og vil bruge i mit arbejde.”

– Helle Windahl, Creative Strategist/Partner hos Nordlid og deltager på hold 1

 

“Eftersom jeg har siddet som strategisk planner på samme bureau i 5 år efterhånden (som desuden også var mit første fuldtidsjob), har det været super lærerigt at få en masse nye inputs udefra og blive klogere på, hvordan de tænker og arbejder på andre bureauer og i andre virksomheder. Jeg har følt mig inspireret og fyldt op af masser af ny viden og føler, at der er blevet proppet en masse nyt i min strategiske værktøjskasse. Og så har det vigtigst af alt været drønhyggeligt at møde onsdag efter onsdag. Der har altid været god stemning og høj energi. I har som undervisere sørget for nogle gode, uformelle og hyggelige rammer, og det har altid været en fornøjelse at komme til undervisning. Hvem skulle have troet, at det ville være så sjovt at gå i skole igen!”

– Josephine Bugtrup, Advisor Branding og Marketing hos Advice og deltager på hold 1