Martin Gjerløff

Martin har over 20 års erfaring som brand- og digital strateg. Martin var fra 2008 – 2014 strategisk direktør hos Saatchi & Saatchi og har siden 2015 stået i spidsen for strategibureauet, The Insight Job. Martin er i dag strategichef på Konstellation & Republica.

Martin er Cand. mag. i Antropologi og forsker i strategi hos AAU København.

Martin har netop udgivet bogen “TRUE – A Technique for Finding Insights”.  

https://www.linkedin.com/in/martin-nikolaj-gjerl%C3%B8ff-a5b0081

Mette Bech

Mette har over 15 års erfaring som strateg. Hun startede i sin tid på bureauet St. Luke’s i London, hvor hun blev fortrolig med den britiske planner-disciplin. Siden har Mette arbejdet som strateg for mange af de største danske og internationale brands hos Bates, BBDO, TBWA og senest som strategichef på Republica. De seneste tre år har Mette været selvstændig brand-strateg og har siden september 2021 været Brand & Business Strategist hos CPH Strategy. Mette er Cand. mag. i Dansk og Kommunikation og certificeret i strategisk planning hos Account Planning Group, London.

https://www.linkedin.com/in/mettebech/

Susanne Lund

Susanne har de seneste 20 år arbejdet som forretnings- og brandstrateg. Inden da arbejdede hun i 10 år som investment banker i Danske Bank. Susanne har bl.a. været strategisk direktør og partner hos Bates, CEO hos Republica, CEO hos Crispin Porter Bogusky CPH og Chief Client Service Officer hos Hjaltelin Stahl. I dag er Susanne CEO og  Brand- & Business Strategist hos CPH Strategy. Susanne er uddannet cand.merc. i strategisk og finansiel planlægning fra CBS og strategisk planner fra den danske reklameskole.

https://www.linkedin.com/in/mettebech/

 

 

Har du spørgsmål? 

 

Ring til Susanne Lund, Mette Bech eller Martin Gjerløff og hør nærmere om uddannelsen.

 

Susanne Lund, Independent Brand- & Business Strategist og uddannelsesansvarlig

Tlf.  30 53 10 20

 

Mette Bech, Selvstændig brandstrateg og uddannelsesansvarlig

Tlf.  26 21 12 79

 

Martin Gjerløff, Strategichef hos Republica og uddannelsesansvarlig

Tlf.  55 52 57 17

 

 

E-mail: kontakt@strategyandinsight.dk