Martin Gjerløff

Martin har over 20 års erfaring som brand- og digital strateg. Martin var fra 2008 – 2014 strategisk direktør hos Saatchi & Saatchi og har siden 2015 stået i spidsen for strategibureauet, The Insight Job. Martin er i dag strategichef på Konstellation & Republica.

Martin er Cand. mag. i Antropologi og forsker i strategi hos AAU København.

https://www.linkedin.com/in/martin-nikolaj-gjerl%C3%B8ff-a5b0081

Mette Bech

Mette har 15 års erfaring som strateg. Mette startede sin karriere i London, hvor hun blev fortrolig med den britiske planner-disciplin. Siden har Mette arbejdet for mange af de største danske og internationale brands. Senest som strategichef på Konstellation & Republica, og i dag er hun selvstændig brand-strateg. Mette er Cand. mag. i Dansk og Kommunikation og certificeret i strategisk planning hos Account Planning Group, London.

https://www.linkedin.com/in/mettebech/

Susanne Lund

Susanne har de seneste 20 år arbejdet som forretnings- og brandstrateg. Inden da arbejdede hun i 10 år som investment banker i Danske Bank. Susanne har bl.a. været strategisk direktør hos Bates, CEO hos Republica, Managing Director for Eggs Denmark og er nu CEO og partner hos Crispin Porter Bogusky CPH. Susanne er uddannet cand.merc. i strategisk og finansiel planlægning fra CBS og strategisk planner fra den danske reklameskole.

https://www.linkedin.com/in/mettebech/

 

 

Har du spørgsmål? 

Ring til Susanne Lund og hør nærmere om uddannelsen.

Susanne Lund, CEO hos Crispin Porter Bogusky CPH og uddannelsesansvarlig

Tlf.  30 53 10 20