Martin Gjerløff

Martin har over 20 års erfaring som brand- og digital strateg. Martin var fra 2008 – 2014 strategisk direktør hos Saatchi & Saatchi og har siden 2015 stået i spidsen for strategibureauet, The Insight Job. Martin er i dag strategichef på Konstellation & Republica.

Martin er Cand. mag. i Antropologi og forsker i strategi hos AAU København.

Martin har netop udgivet bogen “RECREATIVITY”.  

https://www.linkedin.com/in/martin-nikolaj-gjerl%C3%B8ff-a5b0081

Mette Bech

Mette har 15 års erfaring som strateg. Mette startede sin karriere i London, hvor hun blev fortrolig med den britiske planner-disciplin. Siden har Mette arbejdet for mange af de største danske og internationale brands. Senest som strategichef på Konstellation & Republica, og i dag er hun selvstændig brand-strateg. Mette er Cand. mag. i Dansk og Kommunikation og certificeret i strategisk planning hos Account Planning Group, London.

https://www.linkedin.com/in/mettebech/

Susanne Lund

Susanne har de seneste 20 år arbejdet som forretnings- og brandstrateg. Inden da arbejdede hun i 10 år som investment banker i Danske Bank. Susanne har bl.a. været strategisk direktør hos Bates, CEO hos Republica og CEO hos Crispin Porter Bogusky CPH. Senest er Susanne tiltrådt i ledelsen hos Hjaltelin Stahl, hvor hun som Chief Client Service Officer har ansvaret for bureauets kontaktafdeling. Susanne er uddannet cand.merc. i strategisk og finansiel planlægning fra CBS og strategisk planner fra den danske reklameskole.

https://www.linkedin.com/in/mettebech/

 

 

Har du spørgsmål? 

Ring til Susanne Lund og hør nærmere om uddannelsen.

Susanne Lund, Chief Client Service Officer i Hjaltelin Stahl og uddannelsesansvarlig

Tlf.  30 53 10 20